14:00

Älvsjö AIK FF

Referat: Västerhaninge IF - Älvsjö AIK FF

De blev till slut storseger för Västerhaninge i den tidiga seriefinalen mot Älvsjö AIK.
En jämn första halvlek där Älvsjö tar ledningen på ett mål som man kan diskutera. 8 av 10 domare hade blåst frispark på Pontus men det gjorde inte domaren denna gång så Älvsjö kunde lägga in bollen i ett övergivet Västerhaninge mål.
Första tjugo var ok från Västerhaninges sida därefter jämnade spelet ut sig.

Andra halvlek med ett par förändringar gjorde att Västerhaninge nu spelade ett lite rakare spel. Redan efter en minut får Västerhaninge en hörna Anthony går upp och nickar i ribban retur Mohammed , räddning på mållinjen ut igen och Vedran trycker in kvitteringen. Några minuter senare Pontus långt uppspel där Max springer sig fri och lobbar över Älvsjös målvakt via stolpen in. Nu var det bara Västerhaninge för hela slanten. Älvsjö skapade knappt något. 3-1 Mohammed runt på kanten Max hoppar över och där kommer Vedran och med högern trycker in 3-1 och matchen är i princip vunnen. Mohammed lägger in 4-1 på pass av Max. Några minuter senare Max rusar igenom igen framspelad av Mohammed, brutalt nersparkad bakifrån med straff och rött kort som följd. Max trycker in 5-1 när det återstår tjugo minuter av matchen. Resten är matchen är mer av akademisk natur, Älvsjö får ett tröstmål.

En rätt klar seger där Västerhaninge får utdelning på ett rakare spel i andra halvlek.